Rådgivningstimer

Spar tid og øk kvaliteten for brukerne av ditt karrieresenter med vårt effektive system for håndtering av rådgivningstimer.


Online Booking

Sett opp Online Booking slik at studentene kan bestille time direkte i kalenderen din.

Påminnelser på SMS og e-post

Unngå at studentene glemmer timene sine med automatiske varsler på SMS og e-post. Alle meldinger fra systemet kan skreddersys dine behov. 

Outlook-integrasjon

Dersom dere ønsker en oversikt over bestilte timer i Outlook-kalenderen så kan vi sette opp integrasjon med denne. 

En eller flere ansatte

Konfigurer systemet med en eller flere ansatte som har hver sin kalender. Alle ansatte har full oversikt over sine timer.  

Mobiltilpasset bestilling

Systemet er tilpasset for visning på mobiltelefoner. Dette gjør det enkelt for dine kunder å bestille time når de er "på farta".

Evaluering

Systemet kan konfigureres slik at alle studenter som har gjennomført time blir tilsendt et enkelt evalueringsskjema. Få verdifull input til forbedring av dine tjenester. 

Brukervennlig administrasjonssystem

Full oversikt over påmeldte i administrasjonssystemet. Opprett enkelt nye timer, eller flytt bookinger til nye datoer. Send SMS til brukerne. 

Integrer bookingskjema i din hjemmeside

Enkel integrasjon i eksisterende hjemmeside. Eller - vi kan sette opp en helt ny hjemmeside for deg med timebestilling integrert.  

Rådgivningstimer

Kontakt ossSPAR TID OG MØT STUDENTENES FORVENTNINGER

I dag forventer de fleste å kunne booke på nett. Ikke bare er det enklere for brukerne av deres tjenester, men det vil spare dere for tid og penger, og dere vil kunne fokusere på viktigere ting enn å svare telefonen eller e-post.

Yt bedre service og øk tilgjengeligheten

Med vårt timebestillingssystem får studentene raskt en oversikt over ledige timer, enten de sitter foran PC, eller er på bussen med mobilen i hånda. Med et tastetrykk kan de bestille en ledig time, og får umiddelbart bekreftelse på SMS og e-post. I bekreftelsen ligger det også en link til avbestilling av timen slik at dere slipper å motta telefoner og e-post fra studentene dersom de er forhindret fra å delta. Frist for når studentene kan avbestille timen via systemet kan konfigureres.

Reduser antall studenter som ikke møter til timen

Vi sender automatisk en påminnelse på SMS to dager før avtalen. Dette vil redusere
andelen studenter som ikke møter opp, og føre til at færre må booke på nytt når de
glemmer en avtale.

Enkel administrasjon av ledige timer

Ledige timer administreres via et passordbeskyttet område i systemet. Her legger dere inn hvilke tidspunkt og dager i uken de ulike rådgiverne har timer.
Om dere har flere lokasjoner, eller flere ulike typer timer så setter vi dette opp i
systemet slik at hver lokasjon eller type time får hver sin kalender.

Kontinuerlig forbedring med feedback fra studentene

Automatisk system for å hente inn feedback kan settes opp. Noen dager etter at en student har hatt en time hos dere vil hun motta en SMS og en e-post med oppfordring til å evaluere timen. Ved å klikke på en kobling vil studenten få opp et enkelt spørreskjema som tar 1-2 minutter å fylle ut. Svarene kan ses fortløpende av dere - og gi verdifull input til hvordan dere kan forbedre deres tjenester.

 

Noen referansekunder

Bergen Tingrett

Vardafjell Videregående Skole

Asplan Viak

Sammen 

SiT

Karriere Vestland

Universitetet i Bergen

Rettleiingstenesta Bergen sentrum/vest


Produktbilder